Redigera behörighet för ett tankkort

Här visar vi hur du redigerar behörigheter för ett eller flera tankkort.

👤
Denna artikel är till för dig som administratör för en egen tankstation eller tankkort.

1. Logga in på administratörsportalen på följande länk: https://adm.fillngo.se/ Du ska ha fått inloggningsuppgifter på mailen. Saknar du dessa, ta kontakt med oss.
  1. I menyn längst upp till vänster klickar du på “Tankkort”. Listan med tankkort är de som du står som administratör för. Saknar du några tankkort här, ta kontakt med oss.
    1. Notion image
  1. För att redigera behörigheter, klicka på knappen “Inställningar” längst bort till höger för resp. tankkort. Här ser du vilka som är administratörer för tankkorten samt vilka användare som har behörighet att få tanka på tankkortet digitalt via vår app. Du kan ta bort behörighet och även lägga till med knappen “Lägg till användare”. Här lägger du till användarens e-postadress. Du kan lägga till flera genom att lägga en e-postadress per rad i rutan. Om användaren redan har ett Energifabriken-konto i appen så kommer användaren få tillgång till tankkortet direkt. Om användaren ännu inte skapat ett konto så kommer tankkortet dyka upp i appen så fort man har gjort det.
Notion image