Dela med dig av behörighet för ditt tankkort

Här visar vi hur du delar med dig av behörighet för ditt digitala tankkort till någon annan.

👤
Denna artikel är till för dig som användare med behörighet för att dela med dig av ditt tankkort.

Steg-för-steg guide

Följ dessa steg för att dela behörighet för ett tankkort.

1. Öppna appen “Energifabriken”. Om du inte har installerat appen så laddar du ner den här till iPhone och Android. Logga in med ditt konto eller skapa ett nytt konto med hjälp av din e-postadress.
  1. Gå till “Mina tankkort” i huvudmenyn.
    1. Notion image

1. Klicka på det tankkortet du önskar dela med andra. Går det inte att klicka på ett tankkort så har du ej behörighet att dela detta. Ta kontakt med oss för att verifiera att det är du som är ansvarig för tankkortet så låser vi upp den möjligheten.
    1. Notion image
  1. För att dela med dig av tankkortet till en annan användare klickar du på knappen “Lägg till” bredvid Användare. Skriv här in användarens e-postadress. Finns det ingen vid sökningen så behöver användaren skapa ett konto i Energifabrikens app först.
    1. Notion image
  1. Avsluta med Spara för att lägga in behörighet. Du kan göra liknande för administratörsrättigheter, då kommer användaren ha samma möjlighet som du att dela med sig av tankkortet till andra.