Lägg in ett befintligt tankkort i appen

Guide i hur du lägger till ett befintligt tankkort hos Enerigfabriken.

👤
Denna artikel är till för dig som användare och tankar på en egen tankstation hemma på er anläggning.

Steg-för-steg guide

Följ dessa steg för att lägga till ett befintligt tankkort i appen.

1. Öppna appen “Energifabriken”. Om du inte har installerat appen så laddar du ner den här till iPhone och Android. Logga in med ditt konto eller skapa ett nytt konto med hjälp av din e-postadress.
  1. Gå till “Mina tankkort” i huvudmenyn.
    1. Notion image
  1. Klicka på knappen “Lägg till” och ange sedan en benämning på tankkortet (det kan vara en referens till ett fordon, chaufför eller projekt), du kan även lägga till en allmän beskrivning om du önskar. Slutligen lägger du in det 8-siffriga kortnumret som står på ditt tankkort från Energifabriken. Slutför med att gå vidare.
    1. Notion image
  1. Fyll i den 4-siffriga PIN-koden som är kopplat till tankkortet. Avsluta med knappen “Klar”.
  1. Nu har du lagt till ditt tankkort och står som användare för det. För att du ska bli administratör för det inlagda tankkortet kräver det att du tar kontakt med Energifabriken eller företagets administratör som således kan ändra din behörighet. Som administratör för ett tankkort kan du dela ut behörigheter till användare som har tillgång till tankkortet digitalt i appen.