Lägg till en pump med hjälp av QR-kod

Så här lägger du till en pump i din app för att starta en tankning.

👤
Denna artikel är till för dig som användare och tankar på en egen tankstation hemma på er anläggning eller tankar ute i vårt publika stationsnät.

Steg-för-steg guide

Följ dessa steg för att lägga till en pump i appen.

1. Öppna appen “Energifabriken”. Om du inte har installerat appen så laddar du ner den här till iPhone och Android. Logga in med ditt konto eller skapa ett nytt konto med hjälp av din e-postadress.
  1. Gå till “Mina pumpar” i huvudmenyn.
    1. Notion image

1. Klicka på knappen “Lägg till pump” längst upp till höger och du får därefter en fråga om du tillåter appen att få tillgång till din kamera. Här klickar du på knappen “OK” för att komma vidare.
    1. Behörighet till kameran för iPhone-användare.
      Behörighet till kameran för iPhone-användare.
      Behörighet till kameran för Android-användare.
      Behörighet till kameran för Android-användare.
  1. Leta upp dekalen för “Tanka med app” som ska finnas för resp. pumphandtag på pumpen. Skulle du inte hitta någon dekal så ta kontakt med vår service på 010-252 12 02 eller maila till info@energifabriken.se.
    1. Notion image
  1. Rikta kameran mot QR-koden och följ instruktionerna på skärmen för att lägga till pumpen i din lista och slutligen kunna starta pumpen för den valda produkten och typen av pumpmunstycke.