Ladda hem appen och kom igång

Så här laddar du ner vår app och börjar tanka.

👤
Denna artikel är till för dig som användare och tankar på en egen tankstation hemma på er anläggning.

Steg-för-steg guide

Följ dessa steg för att komma igång med att tanka med Energifabrikens app på anläggningar med vår Fillngo-teknik.

1. Ladda hem appen “Energifabriken” som finns för både iPhone och Android. Klicka på länkarna ovan eller sök på Energifabriken i din appbutik.
  1. Logga in med ditt användarkonto du har fått från företagets administratör. Om du inte har blivit tilldelat ett inlogg så skapar du enkelt ett nytt konto med hjälp av din e-postadress. Klicka på knappen “Skapa konto” för att gå vidare.
  1. När du har loggat in kan du se vilka tankkort du har blivit tilldead av företagets administratör, detta ser du under “Mina tankkort” i huvudmenyn.
  1. Under sidan “Mina pumpar” som du når från huvudmenyn ser du vilka tilldelade tankstationer du har blivit tilldelad av din administratör. Du kan även lägga till pumpen själv genom att klicka på knappen “Lägg till pump” och därefter skanna QR-koden som finns på tankstationen. Efter det har du behörighet att få tanka på anläggningen.
  1. Välj pump och klicka på “Starta tankning”. Välj vilket tankkort som ska debiteras och välj också ev. fordon eller ange mätarställning. Slutför genom att klicka på knappen “Starta pumpen”. Följ slutligen anvisningarna på skärmen för att börja tanka.